POLÉVKA S VEJCI NA ASIJSKÝ ZPŮSOB
Ingredience
miso pasta
shitake nebo hlíva
rýžové nudle (špagety, zbytky rýže)
vařená vejce
kousek řasy (wakame)
zelená cibulka
zázvor
chilli
koriandr
natě
limeta
V každé části Asie budeme hledat trochu jinou polévku. Vždy ale bude pestrá a výživná. Často je její součástí i vejce. Udělejte si svou vlastní asijskou fusion s ingrediencemi, které máte zrovna doma.
V zeleninovém vývaru povařte houby a pokud máte, tak i kousek řasy.
Vypněte a vmíchejte miso pastu.
Přidejte uvařené nudle nebo zbylé špagety, přihoďte zelenou cibulku a vařená vejce.
Dochuťte pár kapkami zázvorové šťávy nebo chilli papričkou, ovoňte koriandrem nebo jinou bylinkou a zastříkněte limetou.