Hlívový salát s kuřecím masem
31. 3. 2016
Hlívový salát s kuřecím masem
500 g hlívy,1 dl vody, 2 lžíce oleje, pepř, kuřecí šunka, nebo zbytky pečeného kuřecího masa,
salátová okurka, ocet, 1 lžíce sterilovaného hrášku a kukuřice, sůl.
Hlívu očistíme, nakrájíme a podusíme na tuku nejméně 20 minut. Podušené houby necháme vychladnout.
V misce smícháme vychlazenou hlívu s nasekaným kuřecím masem, nebo šunkou, osolíme, opepříme.
Vše promícháme podle chuti s octem a sterilovanou zeleninou a necháme v chladničce uležet.
salátová okurka, ocet, 1 lžíce sterilovaného hrášku a kukuřice, sůl.
Hlívu očistíme, nakrájíme a podusíme na tuku nejméně 20 minut. Podušené houby necháme vychladnout.
V misce smícháme vychlazenou hlívu s nasekaným kuřecím masem, nebo šunkou, osolíme, opepříme.
Vše promícháme podle chuti s octem a sterilovanou zeleninou a necháme v chladničce uležet.